Ingrediente:
Lapte
Ouă , zahăr ,vanilie şi făină .
Preparare:
1. Algoritmul este simplu; pentru fiecare litru de lapte folosim 3 ouă .
2. Albuşurile se bat spumă tare iar la sfârşit adăugăm zahărul respectiv o lingură de zahăr pentru fiecare albuş .
3. Gălbenuşurile se freacă cu zahăr şi vanilie, la fel o lingură de zahăr pentru fiecare gălbenuş .Opţional se adaugă o linguriţă de făină pentru fiecare litru de lapte pentru a obţine o consistenţă mai mare a laptelui .
4. Peste gălbenuşuri se adaugă laptele amestecând continuu iar când începe să fiarbă putem pune norişorii de spumă şi fierbem la foc mic pe ambele părţi.
Se serveşte rece !
1. Algoritmul este simplu; pentru fiecare litru de lapte folosim 3 ouă .
2. Albuşurile se bat spumă tare iar la sfârşit adăugăm zahărul respectiv o lingură de zahăr pentru fiecare albuş .
3. Gălbenuşurile se freacă cu zahăr şi vanilie, la fel o lingură de zahăr pentru fiecare gălbenuş .Opţional se adaugă o linguriţă de făină pentru fiecare litru de lapte pentru a obţine o consistenţă mai mare a laptelui .
4. Peste gălbenuşuri se adaugă laptele amestecând continuu iar când începe să fiarbă putem pune norişorii de spumă şi fierbem la foc mic pe ambele părţi.
Se serveşte rece !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu