sâmbătă, 12 februarie 2011

Salată Iceberg cu peşte afumat

  De ceva vreme am descoperit salata Iceberg care mi se pare nemaipomenită .Iată unul dintre multele feluri în care se poate prepara foarte simplu şi repede. 
Ingrediente :

Salată Iceberg ,morcov 
telemea,ulei de măsline busuioc 
peşte afumat ,crutoane sau pâine prăjită  



Preparare : 

1. Salata spălată se rupe bucăţi mici şi se amestecă cu morcov ras si bucăţele mici de telemea . Se potriveşte de sare şi se adaugă ulei de măsline şi busuioc crud sau uscat . 
 2. Peştele se taie felii foarte subţiri şi se pune pe pâinea prăjită . 
 3. Dacă alegeţi să folosiţi crutoane vă sugerez să le amestecaţi cu salată doar  după ce se răcesc pentru ca să rămână crocante. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu